Interieurarchitect Shanaz Razik

Interieurs met multiculturele creativiteit

Ik ben geboren en getogen in Sri Lanka. In 2001 verhuisde ik naar België en behaalde in 2005 mijn diploma Interieurvormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) in Gent.

Met mijn multiculturele achtergrond sla ik een brug tussen strak Europees design en kleurrijke Aziatische verfijning. Mijn aanpak als interieurarchitect steunt op 3 pijlers: integriteit, vertrouwen en gemoedsrust voor, tijdens en na oplevering van je project.

Een goede relatie met de klant is voor mij cruciaal bij elk project. Ik wil enkel samenwerken met mensen met wie ik een langetermijnrelatie kan opbouwen.

shanaz-razik
shanaz-razik

Elk interieurproject gaat gepaard met veel ontwerpen, gedachten, schetsen, vergaderingen en werfbezoeken. Desondanks bestaat de kunst erin om een mooi interieur te leveren alsof het ‘toevallig’ samengesteld is met een aantal kleuren, meubels en accessoires

MIJN VISIE

Interieurarchitectuur, is 20% ontwerpen en 80% projecten opvolgen. Het één kan niet zonder het ander.

1

Unieke interieurs

Als interieurarchitect luister ik naar je interieurdromen en -wensen. Het eerste ontwerp geeft je een beeld van het elegante en eigentijdse ontwerp dat je levensstijl perfect weerspiegelt. Je zal merken dat het is afgestemd op je persoonlijkheid, stijl en budget.

Geen twee van mijn ontwerpen zijn dezelfde. Ik streef ernaar om mijn klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden qua design, materiaalkeuze en afwerking.

2

Karaktervolle en kleurrijke interieurs

Je vindt het perfecte klankbord in mij als je zoekt naar een karaktervol en tijdloos interieur voor je woning. Het ontwerp dat ik voor je maak is open, modern en kleurrijk. De rake, weldoordachte accenten en zorgvuldig gekozen accessoires geven je interieur een persoonlijke toets. Zo voel je je vanaf het allereerste moment thuis in je nieuwe interieur!

3

Persoonlijke aanpak

Een bouwproject loopt niet altijd van een leien dakje. Soms gebeuren er fouten op de werf, zijn aannemers niet stipt en loopt een project vertraging op. Dankzij mijn systematische projectaanpak (ver)bouw je zonder zorgen.

Meer nog, ik neem als je dat wenst de volledige opvolging van het (ver)bouwproject in handen. Omdat ik slechts een beperkt aantal totaalprojecten per jaar aanneem, ben je zeker van de beste kwaliteit, een persoonlijke aanpak en vlotte communicatie.

4

Projectopvolging met een tikkeltje meer

Interieurarchitectuur bestaat voor 20% uit ontwerp en voor 80% uit projectmanagement. Voor ik naar België verhuisde, behaalde ik mijn masterdiploma in Business Studies en werkte ik een paar jaar in de IT-sector. Deze ervaring leerde me het belang van een nauwgezette projectopvolging op vlak van budget en planning.

Daarnaast volgde ik ook verschillende internationale programma’s in project management. Je kan er dus op rekenen dat ik je  project zal afwerken en opleveren volgens jouw wensen, je verwachtingen en de afgesproken timing. Dat is mijn verantwoordelijkheid als interieurarchitect!

5

Gebaseerd op de laatste trends en innovaties

De vakkennis die ik opdoe als lid van de UDB (Union of Designers in Belgium) en van andere internationale verenigingen voor interieurarchitecten en vormgevers, gebruik ik steevast in mijn designs. Jaarlijks bezoek ik verschillende binnen- en buitenlandse beurzen om vinger aan de pols te houden van de laatste trends en innovaties.

6

Interieurarchitect voor België en het buitenland

Mijn klanten zijn professionals en gezinnen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brussel. Ook in het buitenland ben ik actief. Naast verschillende projecten in de regio van Gent (Gentbrugge, Destelbergen), Zottegem, Aalst, Beveren enz. vind je de Shanaz-touch ook in de interieurs van verschillende hotels, winkels, villa’s, luxeresorts en wellnesscentra in Sri Lanka en de Malediven.

Heb je bouw- of verbouwplannen?

Droom je van een uniek strak interieur die je persoonlijkheid weerspiegelt?

Neem dan contact op voor advies of begeleiding van je totaalproject.